Aleea Băiuț 20, București
0761 323 792
davianexpert@yahoo.com

Diafragmă beton

Taiere Beton cu disc 0761.323.792

TAIERE DIAFRAGMA DE BETON

Taiere cu Disc Diamantat. Firma cu 20 Ani de Experienta in Taiere Beton.
Suntem lideri in taierea diafragmelor de beton si sectionarea oricaror tipuri de suprafete betonate.

 


Davian Expert executa lucrari de taiere diafragma/diafragme beton, la preturi concurentiale, folosind tehnologie de ultima ora.

Cu o experienta de 20 ani in domeniul taierilor de beton, detinem cele mai avansate utilaje de taiere, executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Taierea diafragmei de beton se realizeaza folosind cea mai noua tehnologie cu discuri diamantate cu racire pe apa, fara vibratii, fara zgomot si fara nicio urma de murdarie sau praf. Lipsa vibratiilor fac taierea diafragmei de beton sa se realizeze cu precizie si cu un nivel de zgomot foarte redus.

Taierea diafragmei de beton se executa cu masini de taiat cu disc diamantat compuse din elemente usor de asamblat, astfel incat pot fi montate aproape oriunde, chiar si in zone sau spatii greu accesibile, avand posibilitatea de a taia pana la adancimi de 930 mm.

Echipele noastre de execute sunt constituite din specialisti autorizati si calificati in taiere beton, a caror experienta determina o executie sigura, controlata, ireprosabila si de calitate superioara.

Pentru o lucrare de taiere diafragma de beton executata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti comanda dumneavoastra pe mail: office@taieribeton.ro sau comunicati-ne telefonic la numarul 0761.323.792. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment pe piata.
Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat cu tehnologie diamantata de ultima ora!

Contact
Site oficial Davian Expert
 

Adresați-ne o întrebare!