Aleea Băiuț 20, București
0761 323 792
davianexpert@yahoo.com

Grinzi și stâlpi beton

Taiere Beton cu disc 0761.323.792

TAIERE STRUCTURA BETON – GRINZI SI STALPI

Davian Expert dispune de o logistica necesara pentru a oferi servicii de taiere beton la standarde inalte de executie. Exigentele sporite in executarea ireprosabila a comenzilor pe care le preluam ne-au clasat in momentul actual in calitate de lideri pe piata taierilor in beton.

 


Adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor, executam rapid si cu cea mai noua tehnologie cu disc diamantat taierea structurii de beton in grinzi si stalpi de beton armat la un pret fara concurenta.

In cazul taierii cu disc, pe suprafata structurii ce urmeaza a fi taiata, se fixeaza o sina, iar pe aceasta se monteaza capul de taiere care se va deplasa pe orizontala sau pe verticala. Capul de taiere cu disc diamantat taie cu o viteza de rotatie foarte mare, prin treceri succesive pana la atingerea adancimii solicitata de client. Executia taierilor se face pe latimea grinzii sau a stalpului, iar pentru a permite evacuarea mai usoara se sectioneaza in mai multe bucati.

Taiere structura – Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taieri grinzi si stalpi nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in grinzi si stalpi prin rapiditatea cu care se executa, controlul dimensional al structurilor taiate, precizia de taiere si mai ales costurile foarte reduse. In acest sens, pentru a beneficia de preturile noastre foarte mici asteptam comanda dumneavoastra prin telefon la numarul 0761.323.792.

Profitati acum de preturile noastre reduse si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Daca doriti si dumneavoastra sa faceti parte din protofoliul nostru de clienti si sa beneficiati de ofertele noastre, alegeti profesionistii Davian Expert!

Contact
Site oficial Davian Expert
 

Adresați-ne o întrebare!