Aleea Băiuț 20, București
0761 323 792
davianexpert@yahoo.com

Pardoseli

Taiere Beton cu disc 0761.323.792

TAIERE PARDOSELI CU TEHNICA DIAMANTATA

Suntem lideri in taiere pardoseli industriale, sape mecanizate, pavaje din beton amprentat si sectionarea oricaror tipuri de suprafete betonate. 

 


Suntem lideri in taiere pardoseli industriale, sape mecanizate, pavaje din beton amprentat si sectionarea oricaror tipuri de suprafete betonate.

Cu o experienta de 20 ani in domeniul taierilor de beton, detinem cele mai avansate utilaje de taiere, executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Echipele noastre de execute sunt constituite din angajati profesionisti cu pregatire specializata pentru serviciile pe care le oferim, specialisti calificati si autorizati in taiere beton, a caror experienta determina o executie ireprosabila, sub control si de calitate superioara.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure si performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Taiem pardoseli folosind cea mai noua tehnologie discuri diamantate cu racire pe apa, fara praf, fara vibratii, deci fara zgomot. Lipsa vibratiilor fac taierea structurii de beton sa se realizeze cu precizie si cu un nivel de zgomot foarte redus.

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti comanda dumneavoastra pe office@taieribeton.ro sau contactati-ne la numarul 0761.323.792 pentru a va formula o oferta de pret personalizata si foarte avantajoasa.. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment pe piata.

Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat cu tehnologie diamantata de ultima ora!

Contact
Site oficial Davian Expert

Adresați-ne o întrebare!