Aleea Băiuț 20, București
0761 323 792
davianexpert@yahoo.com

Plăci beton

Taiere Beton cu disc 0761.323.792

TAIERE PLACA BETON CU SUSTINERE

TAIERE PLACA BETON CU SUSTINERE. FOLOSIM TEHNICA CU DISC DIAMANTAT. 20 ANI EXPERIENTA IN TAIERI BETON.

 


Davian Expert este firma cu 20 de ani de experienta in domeniul taierilor in beton si dispunem de o logistica profesionista si specializata necesara pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Folosind o gama completa de utilaje tehnologice avansate si cele mai noi de pe piata, tehnica noastra de taiere in beton ne permite efectuarea oricaror lucrari de sectionare, taiere sau decupare a unei placi de beton cu sustinere.

Datorita dimensiunilor reglabile si a puterii de taiere, echipamentele de taiere folosite pot sectiona in beton orice tip de placa, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun impediment.

Avantajul sistemului de taiere cu disc diamantat folosit de noi consista in rapiditatea cu care se desfasoara activitatea de taiere, lipsa vibratiilor, inexistenta rezidurilor, zgomotul foarte redus, faptul ca nu se produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta a cladirii, precizia ridicata a procesului de taiere si timpul scurt de executie.

Dispunem de o gama completa de utilaje tehnologice noi si performante si de o logistica necesara pentru a oferi servicii de taiere placa cu sustinere la standarde inalte de executie.
Specialistii Davian Expert sunt adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor. Echipele noastre de executie dispun de angajati profesionisti, autorizati si cu o pregatire specializata in taiere beton, a caror experienta face usoara adaptarea modalitatilor de executie la necesitatile si nevoile clientilor.

Pentru ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, iar recunoasterea clientilor nostri este un lucru primordial pentru noi, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte de pret foarte mici, disponibile acum!

Pentru a va formula oferta de pret, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon:0761.323.792 sau sa ne trimiteti comanda dumneavoastra la oricare dintre adresele de mail: office@taieribeton.ro  sau davianexpert@yahoo.com .
Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Daca doriti si dumneavoastra sa faceti parte din protofoliul nostru de clienti si sa beneficiati de ofertele noastre, alegeti profesionistii Davian Expert!

Contact
Site oficial Davian Expert

Adresați-ne o întrebare!