Aleea Băiuț 20, București
0761 323 792
davianexpert@yahoo.com

Uși și ferestre

Taiere Beton cu disc 0761.323.792

DECUPARE USI SI FERESTRE BETON

TAIERE DESCHIDERE USI SI FERESTRE. CEA MAI NOUA TEHNICA DIAMANTATA. CELE MAI MICI PRETURI. EXECUTIE RAPIDA SI PROFESIONISTA. LIDERI PE PIATA DIN ROMANIA IN TAIERE BETON! Lideri pe piata din Romania si cu o experienta de 20 de ani in taiere beton oferim cele mai eficiente si profesioniste solutii in taiere beton pentru realizarea de goluri de usi si ferestre.

Tehnologia pe care o utilizam este taierea umeda cu disc diamantat care garantat asigura un finisaj neted si reduce praful lasat in urma interventiei. Lipsa vibratiilor sunt un plus al acestei tehnologii diamantate pentru ca precizia de taiere este mai mare iar zgomotul produs este mult mai mic.

Pentru ca folosim cea mai performanta si avansata tehnologie de taiere beton putem executa atat taieri pe verticala – pentru deschidere usi si ferestre si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si taieri pe orizontala pentru largiri goluri de usi si ferestre.

Taiere cu fir diamantat pentru taiere deschidere usi si ferestre se face cu ajutorul unei masini adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie si permite sectionarea oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces.

Exigentele sporite in selectia membrilor ce compun echiele noastre de executie au facut ca in prezent firma Davian Expert sa reuneasca profesionisti in domeniu, specialisti autorizati in taiere beton.

Pe langa personalul cu pregatire specializata in taiere beton dispunem de un echipament profesional de ultima generatie si cea mai noua tehnologie diamantata care au determinat ca lucrarea sa se execute cu o calitate ireprosabil superioara, promptitudine si rapiditate.

Asteptam comanda dumneavoastra pentru intocmirea unei oferte personalizate si realizarea unei lucrari la cele mai inalte standarde. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0761 323 792. Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta.

Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton pentru deschideri usi si ferestre cu tehnologie diamantata de ultima ora!

Contact
Site oficial Davian Expert

Adresați-ne o întrebare!